fredag 26 oktober 2012

God morgon

Sitter och njuter av en kopp cappucino och tystnaden. Barnen är iväg och älskling sover. Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan skifta tvätt. Sen runt 10 ska vi in till stan en sväng och handla lite. Idag åker Kevin till sin pappa så jag och Adam är ensamma hela helgen. Imån ska vi åka till Göteborg för blixten bilen är där, dom har nån turne som dom åker runt på. Där ska vi träffa syrran med familj och säkert även mormor och morfar.
Nu ska jag ta och dricka upp sen gå ner till tvättstugan men ni alla får ha en härlig fredag!

// Sandra

tisdag 23 oktober 2012

För mkt att tänka på....

Denna dagen har väl varit helt okej. Höll bara på att få en hjärnblödning inne på affären innan men annars så :-).
Pratade med Andreas innan om Kevin. Och självklart bröt jag ihop. Kevin mår inte bra av att ha det såhär varje dag med allt bråk och skrik och att Adam konstant är på honom. Plus att jag heller inte mår bra och det känner ju självklart Kevin av. Så vi måste komma på en tillfällig lösning för honom medans allt ska fixa sig för Adam och mig. Just nu måste jag ta all energi jag har kvar till att lägga på Adam och det funkar inte eftersom jag oxå måste lägga mycket på Kevin. Vilket jag inte kan nu. Jag och Andreas ska prata igenom detta i helgen och se vad vi kommer fram till.
Nu ska jag lägga Adam sen ska jag sätta mig och plugga då jag har prov imorgon om förbränningsmotorn :-).

// Sandra

måndag 22 oktober 2012

Barnen sover och jag ska kolla på tv och äta goda hallon muffins som jag bakat idag. Blev många så ska frysa in oxå :-).
Imorgon vid 8 ska jag träna på gymmet. Ska köra 3 gånger i veckan fram till jul hade jag tänkt. Kul att se resultatet sen.

// Sandra


Here we go again

Helvete oxå. Finns det nånting som kan gå mer fel än vad fan det gör nu eller??? Jag lipar ihjäl mig snart. JAG ORKAR INTE! Mitt långa inlägg jag nyss skrev försvann av någon anledning och jag tänker inte skriva om det. Välkommen helvetes dagen nr 4. Fy fan vad jag älskar mitt liv just nu.
Jag orkar inte prata med någon heller så snälla ring inte utan messa isf och jag hör av mig när jag har ork och lust att prata. Tack.

// Sandra

söndag 21 oktober 2012

Varför jag mår som jag gör!!

I helgen blev jag påmind om hur min vardag med Adam egentligen ser ut. Torbjörn tog upp det att det behövs hjälp och att Adam skulle nog må bättre av medicin. Och jag med. Jag vill gärna dölja hur vi har det för jag vill inte verka svag och att jag ska sitta här och tycka synd om mig själv och att andra ska tro jag inte klarar av mina barn. Vilket jag gör. Jag har svårt att säga hur tufft det är. Men när någon ser allt det där och säger det till mig då mår jag skit rent ur sagt. Då hamnar jag direkt på kanten till att bryta ihop totalt, just då får jag en käftsmäll av sanningen. Men det är bra att jag inser det oxå och jag kanske ska släppa in andra för att kunna få hjälpen som behövs?! Hur svårt och ledsamt det än är.
Får tårar varje gång jag tänker på allt detta och just idag är allt extra känsligt..
Adam har blivit så mycket värre på bara någon månad och jag förstår inte varför.. Han är allt mer på Kevin, vägrar att lyssna och göra vad man säger, gapar och skriker mer osv.. Och jag är orolig för Kevin. En dag kommer det sluta illa om det fortsätter såhär.
Känns som att jag står vid en korsning utan att veta vilken jävla väg jag ska ta. Adam går i en bra skola där han får den hjälp som han behöver för att klara sina mål men allt annat är oxå så jäkla viktigt att det ska funka.
Ja nä jag vet fasen ingenting just nu är helt tömd på luft och energi. Ska bli skönt att gå till skolan imån så jag kan fokusera på annat några timmar.

//Sandra

Morgon..

Då var redan söndagen här och det känns lika tråkigt som alltid.
Helgen har varit bra. I fredags så kom Torbjörn hit då käkade vi och kollade på tv bara och igår så åkte vi till Väla köpcentrum i Helsingborg. Herregud vad många affärer... Hittade två toppar till mig och lite kläder till ungarna. Sen när vi kom hem bröt helvetet löst. Adam hade inte skött sig på Väla så han åkte in på rummet när vi kom hem. Sen bara bråkade han, vägrade lyssna på mig och Torbjörn, var på Kevin, lekte vid matbordet trots flertalet tillsägelser och det var droppen. Han fick spendera sin eftermiddag fram till läggdags inne på sitt rum!! Och inte ens det hjälpte. Känner mig så hjälplös för ingenting biter på honom och två sec efter han gjort något dumt och fått skäll så har han glömt det och vi är tillbaka på ruta 1. Vill säga tack till min älskling som förstår mig och du gör så jag kan samla mig och orka o att du erbjuder dig att vara med på läkarbesök när det gäller Adam <3. 

fredag 19 oktober 2012

Woho..

Hej på er :-)
Äntligen fredag!!!! Och idag kommer Torbjörn. Längtar så förbannat mycket :-).
Morgonen började lite struligt då taxin var sen. Väldigt sen ca 30 minuter. Så efter att ha stått och väntat i 30 minuter gick vi hem och ringde skolan så fick köra honom istället. Ringde taxi bolaget när vi kom hem och dom hade haft det struligt med sina körningar osv men fan det är inte okej alltså. Inte första gången dom strular.
Men men..
Ska ta och diska och städa lite som jag alltid gör på fredagar :-) sen blir det att åka iväg till city gross och handla lite för helgen.
Blir ett kort inlägg nu. Kanske skriver mer sen annars hörs vi nog nån gång i helgen :-)
Trevlig helg!

// Sandra

onsdag 17 oktober 2012

God kväll!
Har verkligen mått piss idag men nu känns det lite bättre, hoppas det håller i sig nu.
Kevin har fått vara hemma hela veckan pga att han är så dålig i magen. Men han är pigg och glad för övrigt :-).
Snart är det helg igen och det ska bli så skönt. Kevin skulle egentligen åkt till sin pappa på fredag men vi bytte helg så han tar honom nästa fredag istället. Vilket är bättre för då ska vi till Göteborg och kolla på Disney cars som har någon slags turne. Och Kevin är ju inte så intresserad av sånt än :-) så vad vi ska hitta på i helgen har jag ingen aning om, älsk kommer väl kanske ner hoppas jag :-).
Just nu kollar jag på Bonde sen tänkte jag sätta mig och plugga lite.
Har oxå kollat runt lite på hotell som jag och hjärtat ska åka till. Lutar åt att det blir till Helsingborg nån gång i november. Ska bli så skönt att komma bort från vardagen och kunna slappna av och bara vara.
Ska kolla klart på bonde, får skriva mer sen eller imån :-)

// Sandra

tisdag 16 oktober 2012

Usch vilken natt och morgon. Kevin har vaknat några gånger och var lite svår sövd. Jag var som en zombie när klockan ringde. Får passa på att vila när Kevin ska sova :-).
Halsen känns helt paj, har inte direkt ont men rösten försvinner emellanåt och slemmigt och jobbigt är det. Huvudet värker det med.
Men ska inte klaga det kunde varit värre hehe.
Det är en riktigt tråkig höstdag idag så vi lär inte vara ute nått direkt.
Jag skriver mer sen ska bädda ner mig nu.

//Sandra

måndag 15 oktober 2012

Halloj

Då var snart måndagen över, gött :-).
Gjorde du prov idag och hur det gick med det får jag völ reda på nästa vecka. Kändes sådär kan jag säga så tror nog inte jag blir godkänd. Men vi får se!
När jag var hemma på lunchen så ringde dagis och jag fick åka och hämta Kevin. Han hade kräkts en gång och var väldigt dålig i magen men för övrigt pigg. Imån blir vi hemma så får vi se om han är pigg för att gå till dagiset på onsdag eller inte.
Har grejat lite hemma, plockat ner hatthyllan och satte upp en "bokhylla" istället. Behöver en plats att lägga nycklar och andra prylar på och hade ju ingen stans så det blev så stökigt på skohyllan där allt hamnade :-). Vart jag ska göra av alla jackor o sånt har jag inte tänkt ut än men det löser sig haha..
Håller på och tvättar, det behövdes efter Kevin hehe nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och kolla på färjan.
Ha en goe måndags kväll alla!

// Sandra

Morning

Morgonen började inte så bra . Vaknade av klockan vid halv 6 och då vaknade även Kevin. Jag o Kevin la oss i sängen medans han åt välling och strax efter 6 gick vi upp. När vi väl skulle iväg så hittade vi inte Adams ena sko så han fick ta dom nya skorna, Kevin skulle ha napp med sig till dagis men hittade fan inte en ända napp men tror det ska ligga en på dagis så det löser sig nog sen glömde jag mat lådan så blir att åka hem på lunchen och äta istället.
Så nu sitter jag här i skolan och pluggar för proven. Matten har jag inte ens gått igenom känns inte som någon större ide. Bättre jag läser om miljön och säkerhet istället då det är helt nytt för mig och en massa saker att kunna. Problemet är att jag är grymt trött så det jag läser fastnar inte riktigt hehe...
Nähä jag får ta upp uppdatera dagen ikväll när ungarna somnat.

// Sandra

söndag 14 oktober 2012

God kväll

Är så ensamt här nu. Tottis har åkte hem och det känns så jobbigt när vi inte är med varandra :-(.
Vi fick iaf en bra dag. Vi var uppe på eurostop och kikade i affärer sen åkte vi till Stadium outlet och kollade där men ingen av oss hittade nånting men det är kul att bara gå och titta ibland oxå. Efter det drog vi till kinan och handlade hem mat och sen myste vi med film och badade ungarna och hade lite egentid innan han var tvungen att åka.
Imån så har jag prov så sitter och pluggar inför det. Men det går sådär kan jag säga hehe jag får ta och ligga och läsa sen när jag lagt mig istället. Förhoppningsvis så går det bra imån.
Har fått hosta med, suck ska man aldrig bli frisk? Har varit små förkyld ganska länge nu känns det som. Har cocillana hemma men jag tål den inte fast jag var tvungen att dricka den ändå annars så lär jag inte kunna sova inatt! Hoppas bara jag inte blir dålig av den, tog mindre dos än vad läkaren har sagt för säkerhets skull.
Imorgon så kommer Adam få läxor med sig hem. Han tycker det är spännande då han aldrig haft det innan :-).
Nä nu blir det att kolla lite tv och fixa kläder för imån sen ska jag läsa lite och dejta kudden! Natti natti på er.

// Sandra

God morgon everybody!!
Har sovit gott, faktiskt hela natten. Och det var inte igår de hände. Tror det har något att göra med att Torbjörn är här. Det måste det vara ;-) hehe så nu måste han sova här jämt. Eller hur :-))
Igår hade vi myskväll med film på tvn och grönsaksdipp. Och premiär för julmust :-P.
Älskling ligger och sover och Adam kom upp nyss. Kevin vaknade runt 6. Yeey!
Min hals är inte bra. Jätte tjock och har knappt någon röst kvar och näsan är täppt. Får hoppas man frisknar till snart. Både jag och hjärtat.
Vad som händer idag har jag ingen aning om men förmodligen ingenting direkt. Hjärtat åker hem idag :-( snyft snyft...

// Sandra

lördag 13 oktober 2012

Har städat och grejat käkat mat och nu hamna jag i soffan. Känner mig så seg och det känns inte alls som lördag. Måste ut och handla lite oxå :-/ känns sådär i detta vädret faktiskt. Men men. Kevin är väldigt gnällig idag, vet inte riktigt vad det är med honom. Och inte kan han berätta det heller :-). Men nu ska jag ta och fixa frillan sen får vi la bege oss ut i det underbara vädret.

// Sandra

God morgon

Eller nej god kan jag inte säga för den är allt annat än det. Som tur är la jag mig vid tio tiden igår för vid halv 1 vaknade Kevin första gången och var svår sövd. Efter ett tag vaknar han igen och skriker, denna gång på grund av att han bajsat och han var jätte röd på rumpan. Stackarn :-( då var han så klart jätte svår sövd då med men tillslut så. Sen vaknar han vid 6. Bajsat igen... Och självklart vaknar ju Adam oxå. Inte konstigt så som Kevin låter och det ekar ju fan i hela huset när han drar igång. Skulle behöva en stor jävla kåk eller iaf vadderade rum. Inte kul för Adam att bli väckt varje natt och sen tidigt på morgonen på helgerna.
Sen har den jävla förkylningen inte släppt heller utan är fortfarande täppt i näsan och lite ont och tjock i halsen.
En regnig jävla dag oxå. Skojigt.
Nä fy idag är det en skit dag. Trött förkyld och förbannat irriterad. Men ikväll kommer T så då måste mitt humör ha ändrats :-) 

// Sandra

fredag 12 oktober 2012

Jaha då sitter man här i sin ensamhet på en fredagskväll med en drink. Skoj. ;-)
Boysen har somnat och nu är det lungt och skönt. Blir alltid mycket stoj och stim efter skola och dagis. Mina busar det :-).
Vad som händer imån har jag ingen aning om, får hoppas det är fint väder så vi kan vara ute så mycket som möjligt.
Jag färgade mina ögonbryn innan och det blev ganska bra :-) slippa hålla på med penna hela tiden. Gött och slippa det i iaf ca 40 dagar hehe. Om det nu håller i sig så länge vill säga.
Nähä nu ska väl jag fortsätta med att göra ingenting ;-)
Ha en härlig fredags kväll alla!

// Sandra

Vem är jag?!

Tänkte jag skulle försöka mig på att beskriva lite om vem jag är. Here we go!
Jag är mamma till två pojkar. Och Sandra. Är 24 år och blev mamma som 17 åring. Jag är glad, sprallig, galen, envis, optimist, humoristisk, pratglad men även tystlåten.
Jag älskar att ha människor omkring mig och är gärna i folks centrum. Jag är ett typiskt lejon. Stjärntecknet. Älskar uppmärksamhet,och att kunna hjälpa andra. Då mår jag bra. Jag tänder till fort och har kort stubin ;-). 
När jag älskar någon då älskar jag av hela mitt hjärta och lite där till. Kärlek och lycka är viktigt för mig.
Jag är stark mentalt. Det måste jag vara. Har inte alltid varit det men efter allt dåligt som hänt mig och det tuffa jag möter varje dag så har jag blivit det. Och tur är väl det. Annars skulle jag ha gått in i väggen för längesedan.
Jag kan vara känslokall, ganska så rejält. Men då förtjänar du det.
Jag byter klädstil ganska ofta, just nu är jag inne på rock stilen. Hårfärgen är oxå nånting som ändras emellan åt.
Jag älskar att sjunga och dansa även att jag är ur dålig på det :-) och har gjort ända sen jag var liten.
Jag gillar att "leva" farligt har jag fått höra många gånger av folk. Stämmer det? Jag vet inte hehe. Jag gillar fart och fläkt. Motorsport gillar jag som fan. Bilar, cross, racing. You name it! Därför av anledningen till att jag nu går fordon inrikting tunga fordon.
Jag är inte direkt rädd för nånting. Skulle aldrig backa när det gäller.
Jag har en tung högerfot när jag kör. Hrm. Och ja folk tyckte förr att jag körde som en biltjuv men jag har nog bättrat mig på det haha ;-)

Jag vet inte riktigt hur jag mer ska beskriva vem jag är, skit svårt ju!! Där har ni en liten blick om vem jag är iaf :-) skriv, kommentera gärna om ni vill veta något eller så..

// Sandra

Friday!!!

Äntligen fredag och ytterligare en dag som vädret är fint. Men kallt. Älskar sådana här dagar.
Har varit iväg och handlat lite och meckat med bilen. Det var en slang som inte satt fast och jag kan säga att det var fan inte smidigt och få dit den. Men jag ger mig fasen inte envis som jag är. Och jag lyckades tillslut :-). Jag bara längtar tills efter jul då vi ska få vara i verkstaden i skolan och mecka med våra egna bilar!!
Ska bli så nice..
Nu tänkte jag att jag skulle ta lite fredags städ. Alltid skönt att göra extra fint på fredagar av någon anledning :-). Så hög musik på och dansa loss med dammsugaren. ;-)

// Sandra

torsdag 11 oktober 2012

Grabbarnas nya skor.



Jaha då var denna dagen snart slut. Veckan har gått fort vilket är jäkligt skönt!
Funderar på vad jag ska hitta på för skoj imorgon?! Fan vill inte ha en fredagsmys kväll för mig själv :-( Någon som vill göra mig sällskap???
Hatar verkligen att vara själv och speciellt på kvällarna och helgerna. MEN på lördag kväll kommer min bättre hälft hit. Och då blir det massa mys. Tänkte kolla igenom lite recept så jag kan laga en god middag till honom. Jag tänker inte avslöja nånting här för han snokar säkert runt här ;-).

Hmm nä nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer så ni får nöja er med detta korta intressanta inlägg :-)
Natti natti!

// Sandra




Tjoflöjt!!

Har varit ute och flängt hela dagen från halv elva till klockan två hehe.
Först åkte jag till skopunkten och köpte snygg skor till Adam, vinter stövlar till Kevin och ett par innertofflor till mig. Bilder kommer. Sen var jag inne i djur affären en sväng och kikade runt, är så sugen på att skaffa ett litet sällskaps djur. Jag var inne i tre olika affärer men det är en speciell kanin som fastnat. Jag och Torbjörn var inne i en djur affär för ett tag sen och där fanns det en kanin som verkligen ville följa med oss hem. Han var såå söt. HAN är jag sugen på att ta med hem! :-) Det var svårt att gå där ifrån för han har verkligen nånting alltså. Mm jag måste nog ta en funderare på detta.
Sen var jag inne på Stadium outlet och köpte en jacka och termobyor till Adam, ett par termo till Kevin och en rosa mössa till mig! Ja shopaholicen har varit i farten. Men alla grejer var ett måste så inga impuls köp inte.. Det är verkligen en affär att rekomendera.
Nu ska jag ta och fixa lite mat till mina huliganer sen städa och fixa med tvätten som jag tvättade imorse.

// Sandra
God morgon folket !
Idag är det verkligen en härlig men kall dag. Trodde det var snö när jag kikade ut på baksidan imorse, det var kritvitt men det var bara frost :-).
Kallt som fan och skrapa rutorna innan, tror jag får plocka fram mina vantar nu. Känns som att det är dax.
Jag var väldigt trött imorse jag har inte hört larmet och inte heller att mamma messat mig fyra gånger, som tur var ringde hon strax efter klockan sex haha.. Så kan det va ;-).
Just nu håller jag på och tvättar och när jag är färdig med det ska jag åka och handla skor till Kevin och kanske ett par till mig med. Men först åka inom dagis och lämna nappen som jag glömde.
Nu blev jag hjärndöd. Har säkert något ovettigt att skriva om sen istället :-P

// Sandra

onsdag 10 oktober 2012

Har tagit mig ett varmt skönt bad. Det var gott för magen det. Nu ligger jag i mat koma, käkade lite västerbotten paj. Gott gott :-).
Åh jag vill bli trött så att jag får några timmars sömn inatt men det verkar inte bli så då jag känner mig väldigt pigg. Suck.
Imån så ska jag åka och kolla på skor till Kevin och även ett par till mig sen på eftermiddagen så ska jag på föräldramöte på Adams skola. Mycket mer än så blir det väl inte imorgon men vi får se :-).  
Aja jag ska nog lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar iaf. Natti natti på er!

// Sandra

Tankar !

Jag tänker alltid för mycket på alla andra, även när det är saker som gäller mig själv eller min familj.
Och det är nånting jag måste sluta med. Jag om någon vet vad som är bäst för mig o mina pojkar. Ingen annan. PUNKT.
Livet är för kort för det och varför inte bara göra det man känner för? Egentligen? Fan Sandra kööööör på och titta inte bakåt!! Ja det är ju så jäkla lätt att säga.
Ta tex det här med barn. Jag har två jätte fina pojkar och efter jag fick Kevin sa jag, INGA fler barn!! Men tänk om jag nu vill ha fler barn i framtiden? Men nej där säger nånting stopp. För jag tänker på alla andra. Vad skulle folk säga?! Folk skulle ju tro att jag är någon jäkla slampa som ligger runt och skaffar barn till höger och vänster och inte tänker mig för osv. För ja jag vet att många tänker så. Två barn med två olika pappor har jag. Men ja sånt är ju livet och vad ska jag göra åt det? Man kan ju inte förutspå innan vad som ska hända. I allting jag gör och saker jag ska bestämma mig för, tänker jag på alla andra!! Göör jobbigt är det för vad har andra med mitt liv att göra?! Inte ett jäkla skit.
Men så känner jag.
En annan del då jag tänker på vad andra tänker och tycker är allt kring Adam. Men det tänker jag definitivt inte gå in på. Alldeles för känsligt område! Men nån gång ska jag väl kunna lära mig att inte bry mig om vad andra säger eller tycker utan göra vad jag känner är rätt för mig/oss!

På tal om annat, så har Kevin lagt sig och nu snart är det Adams tur. Då ska jag diska sen slänga mig i soffan och titta på The expendebels 2 (?) hoppas den är lika bra som 1 an eller ännu bättre. Massa snyggingar att lägga ögonen på. Förlåt hjärtat men så är det ;-) se men inte röra! Haha

// Sandra

Nu har jag landat i sängen, ligger bara och slappar och funderar på varför jag känner mig så lycklig idag?!
Har varit i skolan från 8-12 sen åkte jag till city gross och handlade lite sen hem och käkade och nu ligger jag här :-) Om en timma ska jag gå och hämta Kevin och därefter möta upp Adam som kommer med taxin. Sen blir det hem och laga mat och sen pula här hemma som vanligt. Fan jag längtar efter att bo i hus igen, kunna gå och fixa i trädgården, sitta ute på altan, gå i skogen och filosofera, barnen kan springa ute och leka hur mycket dom vill! Vilken frihet.

// Sandra


En skyldig Kevin idag :-)



tisdag 9 oktober 2012

God kväll !

Ligger här i soffan och inväntar att klockan ska bli 00 så att jag kan betala lite räkningar osv. Segt att vänta.
Jag skulle diskat och fixat inför imorgon men fasen jag blir så slö på kvällarna efter pojkarna somnat. :-/ Ge mig ork någon?!
Duschat och tvättat håret skulle jag med gjort men svårt att få röven ur soffan känner jag hehe.
Jaja jag går väl bara till 12 imån ändå så jag har tid att fixa o dona!

Jag blev förkyld i söndags (torbjörns fel ;-)) men nu känns halsen lite bättre iaf och även näsan är bättre. Hoppas att det försvinner nu. (Tar i trä)
Nä nu ska jag fortsätta chatta på fb med min karl :-) hehe.

// Sandra
Kär och galen
Jag är så otroligt glad och lycklig!!
För två månader sen var jag, syster och jimmy på Bambu i Bredaryd. Vi skulle svulla i oss massa god mat :-).
Jag hade då en profil på Badoo och snackade med några där ( inget av intresse direkt) men då när vi sitter där och äter får jag ett mejl från en kille som var där i närheten.
Tyckte han såg bra ut och jag blev nyfiken så jag svarade och där började det ;-). Vi skrev med varandra ett tag och sen en kväll så ringde han. Och OJ vad nervös jag blev hihi.
Men allt kändes jätte bra och mer och mer nyfiken blev jag så vi bestämde oss för att träffas och en kväll så kom han ner hit.
Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv <3
Allt kändes så bra och allt har flytit på och nu är han MIN :-)
Tiden har gått så fort, det är precis som vi känt varandra flera år fast det är ju bara två månader haha.
Jag älskar den pajken så jävla mycket, kan inte förklara i ord hur glad jag är!
Vill bara hoppa runt och skrika ut över hela världen :-D
Så Torbjörn, I LOVE YOU!!
Puss puss din knas Sandra
Imorse var jag ganska pigg när klockan ringde 05.30 men ville verkligen inte gå upp. Så varmt under täcket och kallt i rummet. Och mörkt. Vill inte :-) men jag kom upp i tid iaf så jag slapp stressa. Gick och lämnade Kevin på dagis vid 7 sen gick jag och Adam och väntade på taxin. Efter det drog jag till skolan några timmar och jobbade med det som jag missade igår pga att jag var ledig. Miljö och säkerhet och matte var det och det ska vi ha prov på på måndag!
Sen har jag bara tagit det lungt tills ungarna kom hem. Herregud vilket humör Kevin har, han skrek och försökte ta sig ur selen i vagnen när vi var ute innan. Och väl hemma var han inte så mycket gladare, han höll verkligen låda idag. Vid matbordet flög hans oboy och allt annat han åt :-/ suck.

Skulle kollat upp CSN idag med eftersom det strulat sen jag började plugga men nu så verkar det som allt är okej och att jag får min utbetalning imorgon. Hoppas hoppas!!
Ikväll blir det att plugga lite och göra klart så mycket som jag orkar för imån lär det bli fler uppgifter att göra som jag ska jobba med till nästa onsdag.

Kevin har nu somnat så nu ska jag göra klar Adam för sängen. Så får jag lite alone time någon timma innan jag oxå ska krypa ner i sängen.

// Sandra