söndag 25 november 2012

Sådär nu har jag bäddat ner mig i sängen. Vet inte när jag la mig såhär tidigt sist. Men klockan ringer 04.30 så det är ett måste :-).
Det ända jag är nervös för imån är att taxin ska vara sen så att jag kommer försent :-S men då jävlar!!
Fritids öppnar ju halv 7 och även dagis och jag börjar klockan 7 så det blir att lämna Adam först 06.35, skynda sig till bilen åka och lämna Kevin sen skynda mig till praktiken. Puuh. Tar la typ 10 min att köra dit så det ska jag nog hinna. Haha
Jag ska ta och uppdatera imån kväll om hur min dag blev och nu ska jag ta och försöka sova.
Natti natti!!

Har haft en bra helg med min lilla familj. I fredags var vi i stan en sväng sen hade vi mys hemma, i lördags så var vi på badet det var skönt och Adam hade det skoj. En utländsk man började prata med oss i bubbel poolen och han trodde jag var alban eller nått sånt. Och Adam var visst lik Torbjörn till tusen procent. Haha. Lite konstigt tyckte vi men.. Ska nog färga håret igen :-S. Idag har vi inte hittat på så mycket, regnar så inget kul att vara ute heller. Kevin sover nu så ska passa på att bädda ner mig i sängen och kolla på en film!!

// Sandra

lördag 24 november 2012

Bläää vad tjock jag är i halsen. Kan ju knappt svälja. Hoppas det går över annars får jag ringa läkaren sen i eftermiddag.
Igår morse kom Torbjörn hit och vid 12 tiden ringde skolan och ville jag skulle hämta en dålig Adam. När vi kom dit var han inte så dålig men tog med han hem ändå. Då drog vi tre in till stan och käkade och Torbjörn skulle ha skor. Som vi äntligen hittade denna gång :-). Sen åkte vi till Ica maxi och handlade och till bil Månsson och kollade bil innan vi åkte och hämtade Kevin. Sen hade vi bara en myskväll hemma.
Idag ska vi åka och bada men först måste vi åka och kolla badkläder.
Tjosan!!!









onsdag 21 november 2012

Dagen har varit bra trots att jag inte mått helt bra. Somnade till en sväng på lunchen innan, det var gött! Sen åkte vi till Halmstad billackering och kollade runt, fick oxå prova på att grund lacka bildelar :-) var skit kul. Efter det åkte vi och kollade vart jag och Alex ska infinna oss på måndag kl 7. Fan vad kul det ska bli med praktik :-).
Har städat köket nu ikväll och imån blir det resten av lägenheten hehe. Mormor kommer hit imån och ska passa Kevin medan jag och Adam ska iväg på möte så stannar hon kvar till fredag :-).
Ska ta och hoppa in i duschen sen kolla lite tv innan det är dax för sängen.

//Sandra







tisdag 20 november 2012

Har legat nerbäddad i sängen ett tag, gjort klart uppgiften till imån. Men är så jäkla pigg så får lyssna på lite radio i mobilen. Suck. Jobbig hosta har jag oxå. Men det kunde varit värre :-).
Imån blir det åter igen skola och det är sista dagen innan jag ska på praktik i 2 veckor på rejmes. Hoppas jag kommer trivas där.
Blir ett kort inlägg ikväll!
Natti natti på er, nu MÅSTE jag sova

måndag 19 november 2012

Sitter i skolan och mår piss. Har en jobbig slemhosta och rösten försvinner emellan åt :-/. Natten var heller inte bra, vridit och vänt mig och haft ont i halsen. Fy fan för att vara sjuk. Vi kör bara till 2 tiden idag så det är skönt att det inte är längre.
Imån ska jag träffa en kurator och prata lite. Får se hur det går då.
Idag i skolan håller vi på jobbar med egna företag, bokföring och allt sånt. En stor suck för vad svårt det är. Tur att det finns bokförings program som sköter debit och kredit hehe. Jag o Erik samarbetar istället det går lite lättare o snabbare :-)
Nähä ha det gött folket nu ska jag fortsätta stirra ner i mina papper haha

fredag 16 november 2012

Jaha då var det freeedag!!

Ja denna dagen kunde ju varit bättre. Igår fick jag sån jäkla bultande värk i huvet och runt två inatt vaknade jag till av huvudvärken och att jag svettades nått grymt, hade frossa och mådde illa. Kräktes 1 gång. Har knappt sovit nånting. Misstänker migrän.
Kevin åkte idag till sin pappa så då passade jag på att vila på soffan och när jag vaknade så mådde jag mycket bättre. Har fortfarande ont i huvet men illamåendet o frossan har försvunnit iaf. Får hoppas jag kan sova inatt och att jag mår bättre imån för då åker vi väl eventuellt till Torbjörn, saknar han nått grymt mycket.
Adam och jag var på hemmakväll innan och köpte lite dricka o godis som vi käkade innan och nu har han lagt sig. Känns som att det kommer bli en tidig kväll för mig oxå.
Nu ska jag kolla lite på tv och sen lägga mig tror jag. Ha en mysig fredagskväll alla ni andra :-)

// Sandra

torsdag 15 november 2012

Herrejävlar!! Det räckte att jag kom innanför dörren innan så fick jag en sån jäkla huvudvärk. Kevin skriker konstant och smäller i dörrar och kastar grejer. Trotsålder?
Adam bråkar med Kevin och med råga på allt så är han döv. Ja eller han hör typ ingenting så nu väntar jag bara på tid till öron näsa hals. Han opererade in rör förra året men dom har garanterat ramlat ur.
Nu har båda lagt sig och jag sitter i soffan och försöker koppla av så värken försvinner.
Kunde som tur var lämna Kevin på dagis imorse så jag kunde dra till skolan och göra provet. Det gick inte så bra, ska plugga in det till nästa vecka och gå igenom det med läraren. Fick reda på idag med att jag ska ut på praktik vecka 48 och 49. Kommer första veckan att vara på personbilsavdelningen och vara med på servicar osv och andra veckan på tunga sidan. Detta är på Rejmes här i Halmstad. Ska bli så kul :-P.
Nästa vecka ska vi på onsdag eftermiddag åka till en kille i klassens jobb (billackering) och se hur det funkar där och på torsdag ska vi åka till Ängelholm på det museumet som finns där. Längtar.
Och imån är det äntligen fredag igen :-) då ska jag städa iordning lite, packa, åka och handla och bära ner grejerna till bilen medans ungarna är iväg för sen drar vi till Torbjörn över helgen (tror jag) :-D och på lördag drar vi till syrran om dom är hemma och hälsar på mamma en sväng.
Tjingeling!

// Sandra

tisdag 13 november 2012

Jo men visst.

Snart är tisdagen över, så skönt! Veckorna går riktigt fort nu tycker jag. Vilket är skönt men ibland hinner man inte ens blinka förens det är helg igen.
Idag har det inte hänt så mycket, mest bara legat i sängen och på soffan med Kevin som inte mår bra <3. Får hoppas han kan sova inatt.
Bakade nu på kvällen. Tycker det är så kul att baka och laga mat. Och jag måste faktiskt säga att jag börjar bli duktig på kladdkaka och muffins haha har aldrig riktigt fått till det så som jag vill ha det men igår och idag när jag bakade, oj oj vad gott det blev :-). Fryste in allt, gott att kunna ta fram när man är sugen på lite fika en dag.
Har nu bäddat ner mig i sängen, är fortfarande pigg så jag tänkte jag skulle spela lite på mobilen. Har ett spel jag verkligen fastnat i. Granny smith heter det ,är det nån mer som spelar det och blivit beroende?? Haha. Spelar ju så jag får ont i tummen :-).
Tänk så lätt man blir beroende av saker och ting.
Nähä mina vänner nu har jag inte så mycket mer att skriva om idag! Sov gott!

// Sandra                                Torbjörn Eriksson - Me laave u loong taajm ;-)
Man märker att min lilla prins inte mår bra. Han vaknade vid 7 sen när vi skulle gå ut med Adam till taxin så låg han bara där i vagnen med filten och när vi kom upp igen så somnade han nästan när jag skulle klä av honom så jag la han i sängen och han sov en stund. Men när han vaknade så var han fortfarande trött så jag bäddade ner han jämte mig i min säng och där somnade han, vilket ALDRIG skulle kunna hända annars. Han hade 38.7 i feber imorse. Får hoppas han är feberfri imån för på torsdag måste jag till skolan för då har jag prov. Nu ligger Kevin och sover igen :-/ tycker så synd om honom och nån matlust har han inte..
Själv ligger jag i soffan i min onepiece och glor på tv :-)
men nu ska jag gå och ta hand om tvätten som jag tvättade igår!!

// Sandra

måndag 12 november 2012

Bilder

Då har jag varit i skolan från 8-12.30 och varit på city gross efter det. Nu sitter jag här hemma och njuter av mitt väl städade hem. Tack vare älskling som hjälpte mig och städa i lördags :-).
Kevin ska jag hämta vid tjugo över 3, gå till lidl och köpa tvättmedel som jag självklart glömde och möta upp Adam som kommer hem vid tio i 4.
Sen ska jag underhålla dom i nån timma, fixa mat, lägga Kevin, spela spel med Adam, lägga honom, tvätta, plocka iordning här hemma, duscha och tvätta håret seeen slänga mig i soffan innan det är dax för mig att sova! Så ser min dag och kväll ut ;-)
Sen har jag inte skola förens på torsdag igen och då har jag prov om bromsar. Så vad fan ska jag göra tisdag, onsdag och fredag förutom att plugga?! Någon som vill ta en fika kanske? HOJTA till isåfall hehe.

// Sandra

söndag 11 november 2012

Jag måste ha gjort nått jävligt dumt i mitt liv eftersom Gud straffar mig! Skjut mig!

Helgen.

Fredag: Då kom Torbjörn hit, han var här vid 13 tiden och då käkade vi kines mat och sen inväntade vi Adam. Kommer faktiskt inte på vad vi gjorde i fredags :-S Vet iaf att kvällen inte blev som planerad. Kevin var hostig och täppt i näsan vilket då blev att han inte sov. Han somnade kanske i tre timmar men vid typ halv nio på kvällen vaknade han och var vaken till elva tiden. SUCK.

Lördag: Var vi på Stadsbondgården en sväng sen drog vi iväg till Burger king som ligger ut mot tylösand. HEJ HELVETES TIMMEN. Kevin skrek och dummade sig, slängde maten på golvet och drickan hällde han i sitt knä osv osv.. Adam var lite bråkig han med men denna gången var det faktiskt Kevin som var jävligast. Plus att han var väldigt trött och det vet ju alla föräldrar hur härliga barnen blir då. Efter det besöket så släppte Torbjörn av oss hemma så jag kunde lägga Kevin och han åkte vidare till affären. Var lika bra och lugnast så :-). På eftermiddagen så hade vi städning här hemma sen tog vi en längre promenad ner till Ica sen var det bara hem och lägga en aningen gnällig Kevin. Även denna kväll var han bökig så vi fick bära ut Adam och Kevin fick ligga kvar i rummet och tillslut så däckade han och sov hela natten ända till 8.20 imorse. Skönt. Adam hade feber igår, skåll het på kroppen var han. Även lite idag med men hoppas han inte har nått ikväll och imån. Har inte tid att vara hemma :-/.

Söndag: Ja det har inte hänt så mycket idag. Torbjörn har åkt hem, jag har lagat mat och försökt ta hand om en mycket gnällig Kevin. Inget duger för lilleman.
Känner mig irriterad eller nått idag och även lite igår, men jag vet fan inte varför??!
Så sjukt störande när jag inte vet varför jag är det heller. Har ju ingen anledning till det. Jaja det går väl över.
Nu ska jag ta och underhålla mina monster innan det är dax för bad och läggning för imån blir det dagis och skola.

// Sandra

torsdag 8 november 2012

Fan vad förbannad jag blir!! Pappor är lika mycket kapabla till att ta hand och uppfostra sina barn som mammor är. Men varför tappar alla hakan när man pratar om det?
Jag och Kevins pappa pratade bara lite löst om att Kevin kanske skulle ta och flytta till honom ett tag just för att det är så jobbigt hemma för Kevin och med Adam.
Adam är på Kevin konstant varje dag och han tycker verkligen inte om det, det är jobbigt för han. Jag och Adam bråkar varje dag och jag anser att det inte är bra för Kevin att vistas i det. Adam kräver mycket tid om jag måste ju lägga all energi på honom och Kevin kräver ju ännu mer än Adam men jag kan inte ge den tiden. Det går bara inte. Hade jag kunnat klona mig så hade problemet vara löst. Vi har inte bestämt nått för jag vet inte om jag vill det och tror inte jag skulle klara mig utan min bebis hemma.
Men då helt plötsligt finns de dom i min familj som blir förbannade på mig istället och undrar hur jag tänker. Hans pappa kan ju inte ta hand om honom. Varför inte? Dom som mamma hade ju aldrig kunnat göra nått sånt. Varför inte? Visst det är säkert jätte tufft men pappan är fortfarande lika mycket kapabel till det som jag! Det är ju för fan hans pappa!!
Adam och jag behöver hjälp och det hade underlättat så jävla mycket om jag bara hade oss två att tänka på nu så jag kan få ordning på allt snart. Men vi har för helvete inte bestämt nått!!!
  1. Adam är på och bråkar med Kevin varje dag. Fäller honom, lurar han till att göra dumma saker, slår honom,  sparkar han, låser in honom på rummet, kastat mat på honom mm mm..
  2. Kevin får lyssna på bråk och skrik varje dag. Är det hälsosamt att leva i det?
  3. Jag hinner inte ge han den tiden han behöver för jag måste hålla koll på Adam hela tiden, och Kevin blir ledsen när jag inte kan/hinner vara med han hela tiden.
  4. Om ca två veckor ska jag träffa en kurator på habiliteringen och jag tänkte diskutera medicin då. Så ja jag anser att det under en tid hade varit bättre för Kevin att bo hos sin pappa tills förhoppningsvis Adam fått medicin och då kommer allt vara lugnare och helt annorlunda hemma. Men fortfarande så är inget bestämt! Eftersom jag själv inte mår så bra så blir ju allt oxå mycket jobbigare och intensivare. Är det så konstigt? Det är inte så att jag inte klarar av det men jag hade fått mer energi och mer tid till att fixa saker och ting.
Sätt in dig själv i min situation istället för att döma mig. Jag är inte självisk, jag tänker på mina barn och det är dom jag lever för. Jag hade aldrig ens tänkt tanken på att Kevin skulle flytta till sin pappa om jag inte ansåg att det kanske är nödvändigt.
Och visst han kanske inte är omtyckt av min familj men han är fortfarande Kevins pappa och så kommer det alltid att vara! Så länge han älskar Kevin och vill ha honom och Kevin detsamma så är jag glad.
Så ni behöver inte ens säga nånting till mig om ni inte håller med mig för jag är så jävla trött på det.

Glömde ju nämna att anledningen till att det är så jobbigt just nu och jag funderar på medicin är för att Adam blivit så mycket värre än vad han någonsin varit. Och det är fan inte lätt att hantera när man inte vet hur!! Kanske ska punkta upp det oxå så ni förstår!
  • Gapar och skriker mer, vill inte hjälpa till, inte städa rummet
  • Springer ifrån mig när vi är ute, på affären, var som. Och lyssnar INTE när man säger till honom. Kommer heller inte.
  • Pillar på allt och då menar jag ALLT
  • Klänger på folk, vilket blir väldigt jobbigt för dom han gör det på
  • Bråkar med Kevin. KONSTANT och han går efter han heeela tiden så jag får ju säga till Adam jämt
  • Blir förbannad när han inte får som han vill, slår då i väggen, dörren, slänger grejer osv..
  • Leker med maten
Och så vidare........

onsdag 7 november 2012

Jag funderar ofta på folk som misshandlar och till och med mördar sina barn. Hur kan man göra nånting sånt? Det är sjukt!! Jag får rysningar bara jag tänker på det.
Jag förstår inte och kommer aldrig göra.
Det var inte så längesedan som en mamma bara ett hus ifrån mig mördade sin 4 månaders bebis. Hon nekade till mordet men inte att hon inte hade varit delaktig. Polisen misstänkte inte nån mer till brottet. Varje gång jag hör en bebis eller barn gråta/skrika så skär det i mig för jag tänker att det kan vara ett barn som far illa :-(. Skulle jag se eller få veta nånting sånt så skulle jag bokstavligen slakta den människan.
Tycker oxå att det är alldeles för milda straff på sånt. Antingen får man bara något år i fängelse eller så blir du dömd till vård. Vafan???? Livstid ska det vara. Eller nä det är för lindrigt. Elektriska stolen skulle funnits. DET hade varit ett bra straff på såna.
Världen är sjuk och jag blir så förbannad!
På tv3 pratar dom om en norrman som på 70-talet dränkte sin 11 månaders bebis och skulle fått 8 års fängelse för det men fick istället vård. Hur tänker ni? Det måste väl vara värre att sitta i fängelse än få vård? Tänk vad populär han hade varit. Våldtäktsmän och barnmördare brukar ju inte vara så populära i fängelser.
Nä usch finns så mycket att säga men får inte fram några ord :-(
Vad ska jag blogga om? Vad vill ni läsa? Kom gärna med tips eller ge mig nån utmaning. :-)

// Sandra
Jag är så lycklig att jag träffat en sån underbar kille som jag gjort. Vi kompletterar varandra så bra. Jag och Torbjörn är väldigt lika varandra men oxå ganska olika. Men det kanske är därför det är så bra?
Vi började prata med varandra den 11 augusti så vi har inte känt varandra länge men ändå känns det som vi känt varandra i flera år. Mysko :-).
Jag känner att jag kan verkligen vara mig själv med honom och på det sättet har jag aldrig känt tidigare med någon. Härlig känsla.
Det är en person som jag kommer bli gammal med (hoppas jag) och dela allting med. Giftermål, framtida barn vem vet :-).
Nä men jag är så glad, har svårt att beskriva det i ord vad jag känner. Han är min andra halva och när vi är tillsammans då är jag komplett <3
Han är min själsfrände. Så känns det.

Jag älskar dig Torbjörn. Du delar platsen i mitt hjärta med mina barn.
Jag skulle gå genom eld för dig för jag vet att du skulle göra det för mig.
Du finns där i vått och torrt och jag vet att du inte försvinner.
Vill dela mitt liv med dig och leva lycklig i många år framöver tillsammans med dig.
// Din Sandra

tisdag 6 november 2012

Såg att jag visst råkat blogga på min gamla sida hehe jaja shit happens.
I helgen var jag i Vaggeryd, jag och torbjörn lånade mammas lägenhet. I fredags käkade vi pizza och kollade på film som vi hade hyrt och på lördagen åkte jag torbjörn och adam till syrran o jimmy med lite fika och efter det drog vi alla till jönköping och köpte halloween kläder till ungarna. Adam skulle sova hos dom och vara utklädda och busa runt på kvällen, jag och torbjörn var bjudna till hans syster på middag. Det var jätte trevligt, dom är så mysiga! I söndags kom Kevin hem som varit hos pappa i helgen och sen på kvällen åkte jag till torbjörn och käkade pizza (igen) med hans syster m familj och vi körde lite bilbana :-).
Kom hem igår. Idag har jag pluggat, städat och lagat mat. Även badat ungarna, nu sover dom gott.
Ikväll blir det att kolla på twilight även att jag sett den många gånger. Men ärligt talat så tröttnar man ju aldrig på dom :-).
Ska tvätta håret nu och duscha sen ska jag skiva upp massa frukt och bänka mig framför tvn. Hej då godis och välkommen frukt :-P haha.

// Sandra