onsdag 19 juni 2013

Tråkigt väder!

Vilken tråkig dag, bara regn.
Började dagen med att åka iväg o handla o sen har jag o ungarna städat hela dagen.
Känns så skönt efteråt :-).
Fortfarande förkyld. Näsan rinner konstant, får fan sår i näsan snart av allt torkande hehe.
Imån ska jag dra till eurostop en sväng dom har öppnat skopunkten där nu, fasen vad bra slipper man köra ut till flygstaden.
Och imån kväll kommer min bejbi ner <3 tänkte laga varm smörgåstårta till han, har aldrig ätit det förutom men det låter gott så värt att prova :-)!
Nu ska jag o Adam ha lite lillelördag mys!!
Kram

tisdag 18 juni 2013

Blä

Ja denna morgon började ju bra. Jag Adam o Kevin har feber plus jag ont i halsen. Fy fasen vad tröttsamt.
Adam var ändå högt o lågt och provocerande, suck.
Tänkte vi skulle cykla ner till affären o när vi kom ner till cykel rummet så hade nån snott min cykel. Att folk ska ha så jäkla svårt för skillnaden mellan ditt o mitt. Jag hoppas jag nån gång får tag i aset för då jävlar.
Är så trött på detta område, alltid är det nått. Får inte ha nått ifred. O det är ju inte direkt att man skiter ut pengar...

måndag 17 juni 2013

Barnen har somnat och jag hamnat i soffan. Med en jäkla värk i halsen, så typiskt om jag skulle bli sjuk nu! 
Är seg och orkar inte göra nått ikväll utan jag får städa o fixa imån istället. 


Trött

Är bara förnamnet. Inte sov trött utan psykiskt trött. Undrar varje dag hur jag orkar o det gör jag knappt, men jag måste. Efter en helg som ungarna vart isär så hinner vi knappt innanför dörrarna hemma innan bråken börjar. Adam får sina utbrott o idag flög det grejer på rummet, triggar upp lillebror till Max och är tyken mot mig. Kevin som är i en extrem trots just nu o det är sjukt jobbigt. Börjar fundera om han är bokstavs barn. Slåss,sparkas,spottar,slänger allt i sin närhet när han inte får sin vilja osv osv... 
Jag själv som inte alls mår bra heller men orkar inte ta tag i mig själv. Det får vänta. 
Ja livet är inte alltid lätt o vissa prövad nog hårdare än andra det är så det känns iaf. Nu ska Kevin göras klar för sängen o sen blir det fixa Adam. Jag själv ska slänga mig i soffan o sen städa ordning lite.!